Huslejestigning fra 1. december

new_piggy_bank_blue_lgPå grund af byggekrisen og en lavere rente er udskiftningen af vandrør i hele ejendommen blevet en del billigere end forventet.  Det betyder, at vi kan nøjes med at hæve huslejen med 11,5 % – i stedet for de varslede 15 %.

Den lavere pris for projektet betyder også, at vi kan undlade at omlægge to lån, som alligevel udløber om ca. 1,5 år og 3,5 år. På grund af den korte løbetid ville det have været økonomisk ufordelagtigt for foreningen at omlægge dem til et nyt 30-årigt lån.

Samlet set giver det foreningen en sund økonomi, som vil gøre det nemmere for os at holde trit med de stigende udgifter til reparationer og vedligeholdelse – uden at skulle sætte huslejen voldsomt op i de kommende år.  

Stigningen træder i kraft 1. december 2009 og vil fremgå af betalingsmeddelelsen fra BetalingsService (eller evt. girokort).

Dette indlæg blev udgivet i Beboerinformation, Rørprojekt. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.