Ny hjemmeside

wwwStrandlodsgården har fået en ny hjemmeside – både hvad angår udseende og ikke mindst muligheden for at holde den opdateret.

Hjemmesiden har ligget stille siden foråret 2008, og mange dokumenter og informationer har desværre været uaktuelle i længere tid.  Men det er slut nu.

Bestyrelsen har valgt at bruge et system, som vi nemt kan vedligehokde og opdatere selv, og vi har desuden benyttet lejligheden til at friske udseendet lidt op.

På siden finder du alle de faste informationer som husorden, vedtægter, regler for fremleje osv. Du kan også finde seneste referater fra generalforsamlingerne samt regnskab og budget. Dertil kommer kontaktinformation til varmemester, bestyrelse og adminstrator samt lidt information om selve Strandlodsgården. Vi har også lavet et galleri, som med tiden kan blive fyldt op med billeder fra fastelavn, gårdfester m.v.

Alle fast dokumenter vil desuden kunne downloades til egen computer som PDF.

Al information fra bestyrelse og varmemester vil fremover kunne findes på hjemmesiden. Vi vil dog fortsat omdele vigtig information på skrift til alle beboere.

Hvis du har ideer, forslag eller andet, du gerne vil bidrage med til hjemmesiden, så send os endelig en mail eller kom forbi på Ejendomskontoret i bestyrelsen kontortid tirsdage kl. 19.00-20.00.

Dette indlæg blev udgivet i Om Strandlodsgården. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.