Fastelavn I Gården

Så er der billeder fra fastelavns festen i gården 2017.

YES jeg er kattekonge, simon 7-15 år vente vente, heldigvis ikke så koldt Tor gør den klar til Sebastian 7-15 år Sinius kattedronning 0-6år så starter vi , Louise gir den gas 7-15 år Så er der karameller, weee 7-15 år sådan skal det gøres, Sebastian Bundkonge 7-15 år karamellerne i lommen og igang igen Hygge i beboer rummet hvor blev tønden og køllen af Formand Michael, gør tønden klar til slag endelig røg bunden og ud væltede karamellerne Caya, Bundkonge 0-6år   bedste udklædt Café kok-Jesper og Bundkonge herrene bunden røg, og vupti karamellerne væk, herrene var hurtige Asta følger op 7-15 år åh mon bare tønden holder til et slag mere 0-6 årige, det tog sin tid

Dette indlæg blev udgivet i Fester og begivenheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.