Renovering af kælder vedtaget

Et stort flertal af de fremmødte beboere på den ekstraordinære generalforsamling den 11. september stemte for renoveringen af kælderen inklusive nyt interiør. Dermed blev der også stemt for en huslejestigning på (maksimalt) 12,5 %.

Huslejestigningen er af den rene husleje – altså uden TV, varme og vand.

I første omgang vil der blive fortaget en TV-inspektion af kloakker og afløb for at få et præcist billede af, hvad der kræver reparation. Når det er på plads, vil foreningens byggetekniske rådgiver, A4 arkitekter og ingeniører, i samarbejde med bestyrelsen gennemføre et udbud for at opnå lavest mulig pris.

Forventningen er, at udbuddet kan gennemføres straks efter nytår. Gravearbejde og kloakrenovering forventes færdig inden næste sommer.

Referatet af generalforsamlingen er omdelt. Du kan også downloade det her

Dette indlæg blev udgivet i Generalforsamling. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.